Wiki

Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer

Welkom bij het Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer, hét online zoekregister met up-to-date bedrijfsinformatie. U kunt op www.dib.nl zoeken onder 27 plaatsen, diverse branches en bedrijfsnamen. Het Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen en is naast een zoekmachine ook dé plek voor bedrijven om hun product of dienst te promoten. Heeft u een bedrijf in deze regio en bent u nog niet te vinden in het Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer? Meld u zich dan geheel vrijblijvend aan bij Uitgeversgroep van Zwienen.

Bedrijf aanmelden
Een bedrijf dat zich bij ons heeft aangemeld krijgt een eigen detailpagina op de website en kan door gebruik van rubrieken en trefwoorden snel worden gevonden. Als extra service bieden wij de mogelijkheid van banners en links vanuit het Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer naar webpagina's en e-mail adressen zodat er snel nadere informatie ingewonnen kan worden over de vermelde bedrijven.  

Adverteren
Om onze klanten tegemoet te komen bieden wij de ook de mogelijkheid om op een effectieve en goedkope manier reclame te maken. Adverteren kan op verschillende manieren en zorgt voor verhoging van uw naamsbekendheid. Wilt u adverteren in het Digitale Informatiebestand Haarlemmermeer, dan heeft keuze uit de volgende afmetingen:

  • Blokje van 120mm hoog en 35mm hoog: bij startpagina  
  • Blokje van 120mm breed en 72mm hoog: bij  startpagina
  • Blokje van 120mm breed en 109mm hoog: op startpagina geplaatst
  • Blokje van 120mm breed en 45mm hoog: bij namenregister / branchepagina
  • Blokje van 120mm breed en 93mm hoog: bij namenregister / branchepagina
  • Blokje van 120mm breed en 189mm hoog: bij namenregister / branchepagina


Extra reclame voor uw bedrijf door middel van een banner in het menu of op verschillende pagina’s in het Digitaal Informatiebestand Haarlemmermeer is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met Uitgeversgroep van Zwienen.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Haarlemmermeer: