Wiki

Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer

Heeft u een bedrijf in Haarlemmermeer? En wilt u een vermeldingin het Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer? Vele bedrijven zijn u voorgegaan met een zeer positieve ervaring. Hier kunt uaan uw naamsbekendheid werken. Neem nu contact op met Uitgeversgroepvan Zwienen of kijk op www.zwienen.nl en registreer uw bedrijf in het Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer.

Gewone vermelding
Wanneer u kiest voor een gewone vermelding van uw bedrijf in Het Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer, dan wordt de volgende gegevens weergegeven:

  • Naam
  • Adres
  • Plaats
  • Telefoonnummer
  • Faxnummer
  • Branche


Extra
Wilt u meer bezoekers op uw website? Uitgeversgroep van Zwienen biedt als extra service de mogelijkheid van banners en links vanuit ons digitale bestand naar webpagina's en e-mail adressen zodat er snel nadere informatie ingewonnen kan worden over de vermelde bedrijven. De kosten van een banner campagne zijn relatief laag tegenover een advertentie in traditionele media. Het bereik is groot en de campagne kan goed getarget worden voor een bepaalde doelgroep door selectief de banners in te zetten op specifieke plaatsen in het Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer.

Adverteren
U kunt zichzelf dé kans geven om uw bedrijf direct te profileren bij onze klanten door middel van een advertentie. U plaatst een advertentie in het Plaatselijk Informatieboek Haarlemmermeer al vanaf 9 euro per maand.

Indien u geïnteresseerd bent in vermeldingen of informatie wenst over verdere mogelijkheden tot plaatsing, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Het team van Uitgeversgroep van Zwienen staat graag voor u klaar.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Haarlemmermeer: